Bojsi: "Jedva čekam da dođem u Srbiju"

Izvor: B92

Utorak, 07.09.2021.

12:01

Bojsi:
Britanski glumac Džon Čalis, poznatiji kao Bojsi iz popularne serije Mućke, nedavno je podneo zahtev za srpsko državljanstvo, a kako kaže za TV Prva, jedva čeka da se vrati u Srbiju i sazna više o našoj zemlji.

"Otkrio sam da imamo puno toga zajedničkog, jednostavno se smejemo istim stvarima. Sviđaju nam se isti likovi, to je bilo veliko otkriće za mene", kaže Bojsi (78) i dodaje da mu je gradonačelnik ljubazno predložio da uzme državljanstvo Beograda, zbog čega se, kako kaže, oseća mnogo bliže narodu.

"Osećam se građaninom vaše zemlje. Ta povezanost preko komedije ukazuje na to da smo svi mi isti. Svi smo prošli iste stvari", rekao je Čalis i poručio da jedva čeka da se vrati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: