Svet

Nedelja, 17.01.2016.

09:38

Mega akcija: Uz kupljenu kuću, kola gratis

U Dubaiju su na prodaji luksuzne, atraktivne kuce, a kupac uz nekretninu na poklon dobija, ni manje, ni više nego Lamburgini.

Izvor: Nezavisne novine

Mega akcija: Uz kupljenu kuću, kola gratis
Foto: Thinkstock.com

U Dubaiju se održava manifestacija pod nazivom Dubai šoping festival, što je idealna prilika da tamošnji, ali i svetski bogataši, pazare svoj novi luksuzni dom.

U okviru jedne akcije nudi se atraktivna kuća, a novi vlasnik na poklon dobija Lamburgini.

Ali, ne maketu Lamburgini autombila, već pravi Lamburgini Hjurukejn.

Naravno, sve zavisi kakvu kuću novi vlasnik kupuje. Pored Hjurikejna, poklon može biti i BMW 730i ili BMW X6 xDrajv 35i.

Ovu prodajnu akciju je organizovala kompanija Damac, a odnosi se na rezidenciju pod imenom Akoja. Oni koji jesu zainteresovani, ne bi trebalo da oklevaju, jer ponuda važi samo do kraja trajanja manifestacije Šoping festival, koji se završava 1. februara

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ruski tankeri stoje prazni širom sveta?

Gotovo svaki ruski naftni tanker koji je pod sankcijama stoji nekoliko meseci nakon uvođenja ograničenja, što pokazuje kako sankcije SAD mogu da poremete lanac snabdevanja ruskom naftom.

8:03

21.5.2024.

1 d

Svet

Sledi novi talas bankrota? Ovaj sektor puca

Nakon rasta u februaru, nemački ugostitelji su u martu opet poslovali slabije. Promet je realno opao za 2,4 odsto, a nominalno za 1,5 odsto, saopštio je u utorak Savezni zavod za statistiku.

19:22

21.5.2024.

1 d

Svet

EU dala zeleno svetlo Nemačkoj

Evropska unija je dozvolila Nemačkoj da subvencioniše delove teretne železnice sa 1,7 milijardi evra. Komisija EU odobrila je isplate u utorak u Briselu.

16:21

21.5.2024.

1 d

Podeli: