Svet

Subota, 15.03.2014.

13:06

I Majkrosoft bi kupio WhatsApp, ali

Bil Gejts je u nedavnom intervjuu priznao da su on i Mark Zakerberg jako slični.

Izvor: Index

Default images

"Obojica smo odustali od studiranja na Harvardu. Imamo jasne vizije onoga u šta bi softver mogao da se pretvori" , rekao je Gejts.

Međutim, nije saglasan sa Zakerbergom kada je reč o njegovom poslovnom potezu – kupovina Whats Appa.

Iako mu se, kako kaže, sviđa Zagerbergov stil, teško bi mogao da proguta astronomsku cifru .

"Majkrosoft bi bio spreman da kupi Whats App, ali ne znam da li bismo platili 19 milijardi. Međutim, kompanija je i dalje vredna" , rekao je Gejts i dodao:

"Mislim da je njegova agresivnost mudra, ali cena je daleko veća nego sto sam očekivao. To je softver, moze se promenuti u mnogo toga, a jednom kada uspostaviš komunikaciju s nekim, nećeš slati samo sms poruke. Slaćeš fotografije, deliti dokumnete, zajedno cete igrati igrice" .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kupuju 600 krstarećih raketa "taurus"

Nemački ministar odbrane Boris Pistorijus namerava da kupi još 600 krstarećih raketa "taurus", u vezi sa čestim zahtevima Ukrajine da joj se dostave rakete dugog dometa, ali još nije obezbedio finansijska sredstva za to.

18:39

25.10.2024.

12 h

Srbija

Objavljena prosečna plata u Srbiji

Prosečna avgustovska bruto zarada iznosila je 133.591 dinar, dok je prosečna neto zarada, bez poreza i doprinosa iznosila 96.649 dinara, objavio je danas Republički zavod za statistiku (RZS).

12:59

25.10.2024.

18 h

Svet

Doneta odluka: Zabrana izdavanja "stanova na dan"

Vlasti španskog grada Malage zabraniće nova kratkoročna turistička iznajmljivanja u 43 gradska naselja, kako bi odgovorile na revolt stanovnika da im turizam, koji je u porastu, podiže cene na tržištu nekretnina.

9:19

25.10.2024.

21 h

Podeli: