Svet

Nedelja, 17.01.2016.

09:38

Mega akcija: Uz kupljenu kuću, kola gratis

U Dubaiju su na prodaji luksuzne, atraktivne kuce, a kupac uz nekretninu na poklon dobija, ni manje, ni više nego Lamburgini.

Izvor: Nezavisne novine

Mega akcija: Uz kupljenu kuću, kola gratis
Foto: Thinkstock.com

U Dubaiju se održava manifestacija pod nazivom Dubai šoping festival, što je idealna prilika da tamošnji, ali i svetski bogataši, pazare svoj novi luksuzni dom.

U okviru jedne akcije nudi se atraktivna kuća, a novi vlasnik na poklon dobija Lamburgini.

Ali, ne maketu Lamburgini autombila, već pravi Lamburgini Hjurukejn.

Naravno, sve zavisi kakvu kuću novi vlasnik kupuje. Pored Hjurikejna, poklon može biti i BMW 730i ili BMW X6 xDrajv 35i.

Ovu prodajnu akciju je organizovala kompanija Damac, a odnosi se na rezidenciju pod imenom Akoja. Oni koji jesu zainteresovani, ne bi trebalo da oklevaju, jer ponuda važi samo do kraja trajanja manifestacije Šoping festival, koji se završava 1. februara

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Svet

Rusija objavila: Britanci digli uzbunu

Ruski istraživački brodovi, kojima upravlja Ruska agencija za otkrivanje mineralnih rezervi za komercijalnu eksploataciju (Rosgeo), pronašli su stotine milijardi barela rezervi nafte i gasa na Antarktiku u oblastima na koje polaže pravo Velika Britanija.

13:25

24.5.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Statistički izveštaj Banke za međunarodna poravnanja (Bank of International Settlements – BIS) za poslednji kvartal 2023, kao i godinu u celini, pokušava da sagleda protok gotovine kroz međubankarske sisteme u celom svetu.

8:31

24.5.2024.

1 d

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

21 h

Podeli: