Srbija

Utorak, 29.12.2020.

19:12

Hrvatska Arena grupa preuzela hotel 88 Rums u Beogradu

Hrvatska Arena hospitaliti grupa saopštila je danas da je preko svoje lokalne podružnice u Srbiji zaključila preuzimanje hotela 88 Rums u Beogradu.

Izvor: Tanjug

Hrvatska Arena grupa preuzela hotel 88 Rums u Beogradu
Foto: Depositphotos/depositedhar

Vrednost transakcije iznosi 45 miliona kuna (približno 6,0 miliona evra), prenosi portal Seebiz.

Kupovina hotela 88 Rums u srcu Beograda još je jedna prekretnica u strategiji širenja poslovanja hrvatske grupe u regionu Centralne i Istočne Evurope, navodi se u saopštenju.

Projekti Grupe u kratkoročnom i srednjoročnom roku uključuju repozicioniranje hotela Brioni u Puli u luksuzni hotel visoke kategorije sa 227 soba, repozicioniranje kampa Stoja u Puli u kamp više kategorije, prenamena kultne zgrade na vrhunskoj lokaciji u centru Zagreba u hotel sa 113 soba, te obnova hotela Rivijera u središtu Pule.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

To je to – otimaju: Rusija uzvraća udarac

Predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao je ukaz o postupku nadoknade štete Rusiji i centralnoj Banci Rusije "izazavane neprijateljskim delovanjem SAD" koji predviđa da Moskva može da zapleni američku imovinu u Ruskoj Federaciji.

13:14

26.5.2024.

1 d

Podeli: