Srbija

Četvrtak, 12.05.2016.

14:41

Besplatne obuke za početnike u poslovanju

Regionalne razvojne agencije u Srbiji su počele besplatne obuke za privrednike i početnike u poslovanju, u okviru projekta Godina preduzetništva.

Izvor: Beta

Besplatne obuke za početnike u poslovanju
Foto: Thinkstock

Stručnjaci će davati savete o tome kako započeti posao, pripremiti poslovni plan i poslovati sa bankama, unaprediti poslovanje i prodaju marketingom, a za one koji prvi put izvoze – kako uspeti na stranim tržištima, saopštilo je Ministarstvo privrede.

Mikro, mala i srednja preduzećima će moći da dobiju informacije o započinjanju poslovanja, nacionalnim i medjunarodnim programima podrške preduzetništvu, dostupnim domaćim i stranim izvorima finansiranja, zatim pomoć u testiranju poslovne ideje i besplatne savetodavne usluge, mentoring i promocije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

To je to – otimaju: Rusija uzvraća udarac

Predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao je ukaz o postupku nadoknade štete Rusiji i centralnoj Banci Rusije "izazavane neprijateljskim delovanjem SAD" koji predviđa da Moskva može da zapleni američku imovinu u Ruskoj Federaciji.

13:14

26.5.2024.

1 d

Podeli: