Srbija

Petak, 01.08.2014.

19:04

Evo kako se sveti srpska IT firma

Nakon što mesecima nisu isplatili dogovoreni novac IT kompaniji za izradu sajta, preduzeće “Bora Kečić” juče je dočekalo neprijatno iznenađenje.

Izvor: 24sata

Default images

IT kompanija ispraznila je njihov sajt, a ogorčeni administratori su javno obrazložili razlog obaranja sajta.

Na sajtu www.borakecic.rs juče je pisalo da je sadržaj sa sajta uklonjen zbog duga i da će biti vraćen kad se dugovanja izmire. Svetislav Savić, administrator sajta, potvrđuje za “24 sata” da ovakav potez nije praksa, ali…

"Ne srećemo se tako često sa ovakvim situacijama. Pre dve godine imali smo sličnu situaciju sa jednim poznatim restoranom iz centra grada, ali je neizmirivanje obaveza prema nama bilo više posledica krize nego nečije bahatosti, pa smo na kraju to ipak prevazišli i rešili problem. Ono što je nas isprovociralo i nateralo na ovakav potez jeste bahatost i odnos prema nama od firme “Bora Kečić” i nedostatak dobre volje da se ovaj posao bilo kada privede kraju shodno dogovoru", kaže Savić za “24 sata”.

On tvrdi da su iz ove firme nedeljama odbijali da se jave na telefon, pa čak i pretili, te nije siguran da li će sve ovo pomoći da dođu do pošteno zarađenog novca.

“Iz tuđeg iskustva znam da su u većini slučajeva dužnici na kraju odlučili da izmire dugovanja. Nažalost, ovo nije jedini slučaj i ne dešava se samo u IT industriji”, zaključuje Savić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Region

Zaboravljeni porez se opet vraća

Zaboravljeni porez opet se vraća i to onaj na nekretnine. Iz Vlade Hrvatske ponovno stiže najava o njegovom uvođenju, a sve s ciljem da se smanje cene kuća i stanova koje su otišle u nebo.

10:26

11.7.2024.

1 d

Svet

Pokajali se – ipak neće ruski gas

Austrijsko ministarstvo za energetiku objavilo je u utorak da je osnovalo komisiju koja bi trebalo da analizira ugovor domaće energetske kompanije OMV i ruskog Gasproma o snabdevanju gasom i razmotri mogućnosti njegovog raskida.

8:11

11.7.2024.

1 d

Podeli: