Srbija

Petak, 01.08.2014.

15:16

Mali: 270 kandidata za 20 fotelja

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da je na konkurse za direktore 20 javnih preduzeća stiglo preko 270 prijava.

Izvor: Beta

Default images

Predstavljajući rezultate gradske vlasti u prvih 100 dana rada, on je rekao da očekuje da će direktori tih gradskih javnih preduzeća.

Osnovni kriterijumi za izbor će biti znanje, sposobnost i to da li mogu da realizuju postavljene planove, rekao je Mali.

Gradonačelnik Beograda je rekao da za svih 29 gradskih javnih preduzezeća napravljen plan konsolidacije, napominjući da je njegova uprava zatekla gradska preduzeća koja prave gubitke.

Mali je istakao da je u neka javna preduzeća počela da posluju sa dobitkom i kao primer naveo da će "Ada Ciganlija" do kraja godine "sići" sa budžeta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Region

Zaboravljeni porez se opet vraća

Zaboravljeni porez opet se vraća i to onaj na nekretnine. Iz Vlade Hrvatske ponovno stiže najava o njegovom uvođenju, a sve s ciljem da se smanje cene kuća i stanova koje su otišle u nebo.

10:26

11.7.2024.

1 d

Svet

Pokajali se – ipak neće ruski gas

Austrijsko ministarstvo za energetiku objavilo je u utorak da je osnovalo komisiju koja bi trebalo da analizira ugovor domaće energetske kompanije OMV i ruskog Gasproma o snabdevanju gasom i razmotri mogućnosti njegovog raskida.

8:11

11.7.2024.

1 d

Podeli: