Budite kreativni i dobićete posao

Nezaposleni grafički dizajneri u Srbiji mogu da na konkursu farmaceutske kompanije Salveo dobiju posao i nagradu od 1.000 evra.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 15.07.2014.

08:31

Default images

Ta kompanija raspisala je nagradni konkurs za izradu brošura, pobednički rad biće nagrađen iznosom od 1.000 evra i dobiće ugovor za jednokratni posao izrade celih brošura za Salveo.

Kako se navodi u saopštenju, pravo učešća na konkursu imaju svi nezaposleni grafički dizajneri, državljani Srbije, starosti od 18 do 40 godina.

Zainteresovani dizajneri potrebno je da dostave biografiju, kao i portfolio sa minimum dva dosadašnja idejna rešenja u .jpg formatu, a rok za dostavu konkursne dokumentacije je 25. jul.

Iz kompanije Salveo ističu da ovaj konkurs predstavlja veliku šansu za kreativne i nezaposlene dizjanere. Osim odlične prilike za zaradu i jednokratni angažman, konkurs će finalistima pružiti šansu za dalju saradnju, budući da će njihove radne biografije i radovi biti poslati sektoru ljudskih resursa kompanije Salveo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: