Nove investicije pirotskog "Tigra"

Korporacija "Tigar a.d." u Pirotu nabavila je dva najsavremenija kamiona-tegljača i dve polu-prikolice ukupne vrednosti oko 250.000 evra.

Srbija

Izvor: Tanjug

Nedelja, 16.03.2014.

09:38

Default images

To je prva velika investicija ove kompanije u poslednjih šest godina.

"Sa ovom investicijom dobijamo puno, kako u pogledu uštede goriva, jer je reč o najsavremenijim vozilima, među prvim u Srbiji koja zadovoljavaju "EURO 6" standarde", izjavio je Tanjugu direktor Poslovnog servisa u "Tigru" Predrag Pančić.

On je dodao da će uključivanje u rad dva nova kamiona biti ostvarena ušteda na putarinama koje su jeftinije za vozila koja zadovoljavaju ove standarde.

"Ova investicija nam, takođe, otvara mnoga vrata kada je reč o dobijanju unosnijih poslova u međunarodnom transportu za potrebe partnerske kompanije 'Tigar tajers', kao i za matičnu kompaniju 'Tigar' ad. Kamioni su danas stigli iz Beograda, gde su kupljeni, u Pirot, i već su dovezli prvu turu kaučuka za kompaniju 'Tigar tajers'", izjavio je Pančić.

Direktorka sektora za komunikaciju u Poslovnom servisu "Tigra" a.d. Nataša Pop-Krstić smatra da je ova investicija još jedan od dokaza oporavka kompanije "Tigar", koja je prošlu godinu počela sa blokadom računa i obustavom proizvodnje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: