Srbija

Utorak, 11.02.2014.

19:52

DSS protiv prodaje zemlje strancima

Demokratska stranka Srbije protivi se prodaji poljoprivredne zemlje strancima koja će početi 2017. godine, izjavio je danas predsednik DSS Vojislav Koštunica.

Izvor: Beta

Default images

Koštunica je na skupu u Sremskoj Mitrovici istakao da protiv ulaska Srbije u EU postoje državni i ekonomski razlozi i ponovio da je najbolje rešenje politička i vojna neutralnost zemlje, a da bi sa EU trebalo sarađivati u skladu sa interesima Srbije, saopštio je DSS.

Koštunica je istakao da se od potpisivanja Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju sa EU prazni budžet Srbije i podsetio da je u mnogim zemljama članicama EU vladaju ekonomska kriza i velika nezaposlenost, a posebno među mladima.

"Sloboda je najveća vrednost. Ako Srbija hoće slobodu, ona mora biti politički neutralna", rekao je Koštunica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Razdor u EU: Brisel i Pariz na ivici sukoba

Pariz i Brisel će se verovatno sukobiti oko napora da se francuski troškovi dovedu u sklad sa pravilima EU, jer politička previranja u drugoj po veličini ekonomiji Evropske unije prete da odlože napredak u smanjenju "prekomernih" budžetskih deficita.

14:32

17.7.2024.

1 d

Podeli: