Srbija

Petak, 17.05.2013.

13:37

Srpska imena na limenkama Koka-kole

Koka-kola je u Srbiji, uporedo sa svim evropskim tržištima, lansirala najveću globalnu kampanju personalizovanih proizvoda ikada.

Izvor: B92

Default images

U okviru kampanje "Podeli radost!“ Koka-kola poklanja svojim potrošačima ono najvrednije – svoj brend!.

Pored ikoničnog Koka-kola logotipa na limenkama i bocama Koka-kole i Koka-kole Zero se nalaze najčešća i najpopularnija imena i nadimci u Srbiji, saopšteno je iz ove kompanije.

Ovo je ujedno i prva evropska kampanja u okviru koje će boce i limenke biti distribuirane širom Starog kontinenta.

U Srbiji će se na tržištu na limenkama i bocama naći 150 najčešćih imena, a ujedno kako bi potrošačima ponudili širi izbor Koka-kola je pripremila i proizvode sa nazivima kao što su: ortak, brat, sestra, simaptija, porodica i mnoge druge.

Koka-kola će na ovaj način u vidu personalizovanih limenki omogućiti svojim potrošačima i jedinstven poklon koji mogu da daruju svojim najbližima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: