Er Srbija povećava broj letova u periodu do 14. juna

Er Srbija će zbog povećane potražnje, u periodu do 14. juna 2020. godine povećati broj letova na pojedinim linijama do kojih u ovom trenutku leti.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 26.05.2020.

19:46

Er Srbija povećava broj letova u periodu do 14. juna
Foto: Depositphotos, todordinchev

Tako će, umesto planiranih ukupno 16 letova do Londona (Hitrou), Beča, Ciriha i Frankfurta, do 14. juna Er Srbija obaviti čak 70 povratnih letova.

Pored navedenih gradova, Er Srbija će leteti i do Njujorka, Amsterdama, Pariza, kao i do regionalnih destinacija, kao što su Ljubljana, Sarajevo, Banjaluka, Podgorica i Tivat. Postoji mogućnost uvođenja dodatnih letova ukoliko potražnja poraste, o čemu će Er Srbija naknadno obavestiti putnike.

Srpska nacionalna avio-kompanija nastavlja da pomno prati ukidanje ili produžavanje ograničenja u putovanjima na destinacijama do kojih leti, i u skladu sa promenama prilagođavaće svoj red letenja. Prema najnovijem stanju stvari, kada je reč o regionu, letovi do Podgorice i Tivta biće obnovljeni 7. juna, a letovi do Skoplja 15. juna.

"Posle početka obnove letova 21. maja, naš saobraćaj se progresivno povećava u zavisnosti od potražnje. Reagovali smo i reagovaćemo brzo i prilagođavamo se svim promenama u hodu. Svi se nalazimo u izazovnom okruženju i okvir u kojem posluju avio-kompanije neprekidno se menja, ali sam uveren da ćemo uspeti i pokazati zbog čega je Er Srbija lider u regionu", rekao je Dankan Nejsmit, generalni direktor Er Srbije.

Er Srbija, u saradnji sa zdravstvenim organima i regulatornim telima, primenila je niz bezbednosnih i higijenskih mera u cilju postizanja bezbednosti i dobrobiti svojih putnika i članova posade tokom putovanja.

Na svim letovima srpske nacionalne avio-kompanije obavezno je nošenje maski za lice tokom čitavog trajanja leta, a avioni se redovno dezinfikuju. Er Srbija prilagodila je sve procedure u putničkom avio-saobraćaju pre, tokom i nakon leta novim okolnostima, koje su prouzrokovane pandemijom korona virusa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

14 h

Podeli: