Povlači se slatkiš, ne jedite ga

Kompanija Mondelēz International, kao meru predostrožnosti, povlači Milka Oreo bar (37 g) s hrvatskog tržišta zbog mogućeg prisustva malog komada plastike.

Region

Izvor: Blic

Utorak, 27.02.2024.

18:19

Povlači se slatkiš, ne jedite ga
Ilustracija: Peter Gudella / Shutterstock.com

Važno je napomenuti kako nijedan drugi proizvod kompanije Mondelēz International, niti bilo koji drugi proizvod iz asortimana Milka i OREO brenda, nisu pogođeni ovim slučajem.

Radi se o proizvodu Milka Oreo bar (37 g), s rokom upotrebe 18. 8. 2024, i konkretnim LOT brojem OSK0934652 utisnutim na ambalaži.

Kompanija poziva sve potrošače koji su kupili ovaj proizvod na hrvatskom tržištu da ga ne konzumiraju, već da se, uz priloženi račun, obrate prodajnom objektu gde je proizvod kupljen, radi povrata novca.

Ovog proizvoda na tržištu Srbiije nema pa naši potrošači ne moraju da brinu.

"Sigurnost naših potrošača i kvalitet naših proizvoda su, kao i uvek, naš najveći prioritet. Zbog toga smo, kao meru predostrožnosti, započeli povlačenje našeg proizvoda Milka Oreo Bar (37g) sa tržišta Hrvatske zbog mogućeg prisustva malog komada plastike u određenoj seriji proizvoda. Ovaj slučaj odnosi se isključivo na proizvod Milka Oreo Bar (37g), s rokom upotrebe 18.8.2024, LOT brojem OSK0934652 18:28 01 i BAR kodom 7622210721785 odštampanim na pakovanju. Navedeni proizvod sa ovim konkretnim detaljima nije prisutan na tržištu Srbije", navode iz kompanije "Mondelēz International", prenosi Blic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: