Vlada uvela zabranu, Hrvati uzvratili

Vlada u Hrvatskoj je zabranila rad nedeljom, a kompanija Reginex je smislila novu biznis ideju – postavljanje hlebomata.

Region

Izvor: B92

Subota, 24.02.2024.

08:47

Vlada uvela zabranu, Hrvati uzvratili
Ilustracija: Shutterstock/diecidodici

U naseljima Pomer, Banjole i Medulin u Hrvatskoj postavljeni su prvi samoposlužni hlebomati, a uskoro će se sveži hleb s aparata ponuditi i u Vintijanu.

U hlebomatima Panissimo, koji su pokrenuti u ovim naseljima krajem prošle godine, osim raznovrsnog hleba sadrže i štrudle i kroasane, a pune se svakodnevno, piše Glas Istre.

Proizvodi, omotani u najlone, mogu se platiti gotovinom i karticama. Time meštani i gosti ovih naselja svakog dana imaju dostupan svež pekarski proizvod, i to u bilo koje doba dana, što će im sigurno najviše značiti nedeljom i praznicima kada prodavnice i pekare ne rade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: