Lidl ne staje, stižu novi milioni za Hrvate

Trgovački lanac Lidl Hrvatska u idućoj godini planira investicije vredne 40 miliona evra, što je povećanje od 35 miliona evra u odnosu na ovogodišnja ulaganja.

Region

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.11.2015.

17:20

Default images
Foto: B92

"Ova godina će za Lidl biti bolja nego prošla", reekao je predsednik Uprave Lidla Hrvatska, Boris Lukšić u razgovoru sa novinarima, ali nije želeo da govori o konkretnim pokazateljima poslovanja, prenosi portal Poslovni.

U tom trgovačkom lancu planiraju da nastave i s otvaranjem novih trgovina u Hrvatskoj, i do kraja ovog meseca će otvoriti dve, tako da će u toj zemlji imati ukupno 88 prodavnica.

Na konferenciji za medije, Lidl je predstavio i novog predsednika Uprave za Hrvatsku, Borisa Lozića, koji tu funkciju preuzima od 4. decembra, a u Hrvatsku dolazi sa mesta član Uprave za prodaju Lidl Švajcarske.

Lukšić, koji je kompaniju Lidl Hrvatska vodio više od dve godine, odlazi na mesto člana Uprave za Kaufland International, unutar Švarc (Sćwarz) grupe, navodi se u tekstu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: