Promo

Četvrtak, 30.11.2023.

10:00

Iskoristi popuste uz Moj MAXI i prati koliko si uštedeo

Da li ste znali da postoji aplikacija koja osim što pruža brojne pogodnosti, popuste i personalizovane promocije pri svakodnevnoj nabavci, korisnicima nudi i mogućnost uvida u to koliko su uštedeli svakog meseca prateći akcije?

Izvor: B92

Iskoristi popuste uz Moj MAXI i prati koliko si uštedeo
Foto: Delhaize Ahold

Reč je o novoj funkcionalnosti kupcima već dobro poznate „Moj MAXI“ aplikacije lojalnosti. Unapređena verzija lansirana je početkom novembra, a osim novog, savremenog dizajna koji je čini još jednostavnijom i intuitivnijom za upotrebu, svim korisnicima donela je i novu pogodnost. Tako, uz raznovrsne benefite i dodatne popuste koje su navikli da ostvaruju uz „Moj MAXI“, kupci sada imaju priliku i da sagledaju koliko su prateći akcije uštedeli u Maxi, Mega Maxi ili Shop&Go prodavnicama. Ova novina ogleda se u detaljnom prikazu pojedinačnih, mesečnih i ukupno ostvarenih ušteda, ali i samih potrošnji po računu, pružajući kupcu jasan i pregledan uvid u detalje njegove kupovine na jednom mestu.

Pogodnost „Moja Ušteda“ samo je jedan u nizu benefita koji su dostupni uz „Moj MAXI“ aplikaciju lojalnosti. Zahvaljujući savremenom algoritmu koji pamti izbore pri kupovini, aplikacija kupcu svake nedelje donosi personalizovani set promocija prilagođen njegovim ličnim navikama u kupovini. Osim toga, uz aplikaciju lojalnosti kupci mogu uživati i u dodatnim popustima na više od 50 artikala koji su sniženi i do 50% svake nedelje, kao i u sezonskim dodatnim popustima. Učestvovanje u programima lojalnosti još je jednostavnije uz „Moj MAXI“ jer se nalepnice mogu sakupljati digitalno i deliti sa prijateljima, a opcija nagrađivanja lojalnosti odabranim brendovima donosi mogućnost dobijanja popusta na kupovinu ili gratis proizvod.

Aplikacija broji više od 1.3 miliona korisnika, a o kvalitetu pogodnosti koje „Moj MAXI“ nudi govori i preko 19.000 recenzija koje su rezultirale da Moj Maxi aplikacija uvek bude u samom vrhu na najpopularnijim platformama za preuzimanje aplikacija.

Preuzimanje aplikacije je besplatno, jednostavno i dostupno na operativnim sistemima pametnih telefona (Android, IOS i Harmony OS). Može se koristiti u svim Maxi, Mega Maxi i Shop&Go prodavnicama.

Za više informacija, posetite Maxi sajt: https://www.maxi.rs/sr/moj-maxi-aplikacija
Foto: Delhaize Ahold

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: