Promo

Četvrtak, 30.11.2023.

10:00

Iskoristi popuste uz Moj MAXI i prati koliko si uštedeo

Da li ste znali da postoji aplikacija koja osim što pruža brojne pogodnosti, popuste i personalizovane promocije pri svakodnevnoj nabavci, korisnicima nudi i mogućnost uvida u to koliko su uštedeli svakog meseca prateći akcije?

Izvor: B92

Iskoristi popuste uz Moj MAXI i prati koliko si uštedeo
Foto: Delhaize Ahold

Reč je o novoj funkcionalnosti kupcima već dobro poznate „Moj MAXI“ aplikacije lojalnosti. Unapređena verzija lansirana je početkom novembra, a osim novog, savremenog dizajna koji je čini još jednostavnijom i intuitivnijom za upotrebu, svim korisnicima donela je i novu pogodnost. Tako, uz raznovrsne benefite i dodatne popuste koje su navikli da ostvaruju uz „Moj MAXI“, kupci sada imaju priliku i da sagledaju koliko su prateći akcije uštedeli u Maxi, Mega Maxi ili Shop&Go prodavnicama. Ova novina ogleda se u detaljnom prikazu pojedinačnih, mesečnih i ukupno ostvarenih ušteda, ali i samih potrošnji po računu, pružajući kupcu jasan i pregledan uvid u detalje njegove kupovine na jednom mestu.

Pogodnost „Moja Ušteda“ samo je jedan u nizu benefita koji su dostupni uz „Moj MAXI“ aplikaciju lojalnosti. Zahvaljujući savremenom algoritmu koji pamti izbore pri kupovini, aplikacija kupcu svake nedelje donosi personalizovani set promocija prilagođen njegovim ličnim navikama u kupovini. Osim toga, uz aplikaciju lojalnosti kupci mogu uživati i u dodatnim popustima na više od 50 artikala koji su sniženi i do 50% svake nedelje, kao i u sezonskim dodatnim popustima. Učestvovanje u programima lojalnosti još je jednostavnije uz „Moj MAXI“ jer se nalepnice mogu sakupljati digitalno i deliti sa prijateljima, a opcija nagrađivanja lojalnosti odabranim brendovima donosi mogućnost dobijanja popusta na kupovinu ili gratis proizvod.

Aplikacija broji više od 1.3 miliona korisnika, a o kvalitetu pogodnosti koje „Moj MAXI“ nudi govori i preko 19.000 recenzija koje su rezultirale da Moj Maxi aplikacija uvek bude u samom vrhu na najpopularnijim platformama za preuzimanje aplikacija.

Preuzimanje aplikacije je besplatno, jednostavno i dostupno na operativnim sistemima pametnih telefona (Android, IOS i Harmony OS). Može se koristiti u svim Maxi, Mega Maxi i Shop&Go prodavnicama.

Za više informacija, posetite Maxi sajt: https://www.maxi.rs/sr/moj-maxi-aplikacija
Foto: Delhaize Ahold

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propalo je; Niko nije uz Mađarsku i Slovačku

Pokušaji Mađarske i Slovačke da uključe EU u njihov spor sa Ukrajinom su propali pošto je Evropska komisija (EK) obustavila zahtev te dve zemlje upućen Kijevu da odustane od sankcija koje je nedavno uveo ruskoj naftnoj kompaniji "Lukoil".

19:41

25.7.2024.

1 d

Podeli: