Biznis pomera granice: Kako da sa manje novca dobijete više interneta i minuta VIDEO

Savremeno poslovanje ne može se zamisliti bez pouzdane telefonske veze, brzog i stabilnog internet.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 24.09.2019.

11:00

Biznis pomera granice: Kako da sa manje novca dobijete više interneta i minuta VIDEO
Foto: Depositphotos/ undrey

Današnji menadžeri, prema nedavno objavljenim istraživanjima, čak tri i po sata dnevno koriste mobilni telefon.

Kako se navodi u istraživanju firme “Dscout”, prosečna osoba dodirne mobilni telefon 2.617 puta u toku dana. U biznisu, to je gotovo dva puta više. Iz godine u godinu povećava se broj iskorišćenih minuta i gigabajta.

Telko operateri prate ove trendove, i trude se da svojim biznis korisnicima izađu u susret. MTS svojim korisnicima je omogućio da za manje novca, koriste pakete koji imaju više minuta, gigabajta, razgovora u regionu i svetu.

Prethodnih godina Srbija je doživela veliku ekspanziju kada je u pitanju privredna saradnja sa zemljama u okruženju, državama gde živi veliki broj naših državljana, kao i sa zemljama Dalekog istoka.

Ukupna spoljnotrgovinska robna razmena Srbije za period januar-maj 2019. godine iznosi:

– 18.838.900.000 dolara – porast od 1,6% u odnosu na isti period prethodne godine;

– 16.675.500.000 evra – porast od 9,7% u odnosu na isti period prethodne godine.

Spoljnotrgovinska robna razmena bila je najveća sa zemljama sa kojima Srbija ima potpisane sporazume o slobodnoj trgovini. Zemlje članice Evropske unije čine 63,7% ukupne razmene. Naš drugi po važnosti partner jesu zemlje CEFTA (države Zapadnog Balkana i Moldavija).

Poslovni ljudi za komunikaciju sa poslovnim partnerima od operatera traže stabilnu i jeftinu vezu.

Često, oni sa partnerima razgovaraju i preko popularnih aplikacija "Viber", "Skaype" i "WhatsApp". A za takvu vrstu komunikacije je potreban stabilan, jak internet.

Aktivacija do 30. septembra

Paketi “Biznis Libero” u potpunosti su okrenuti zahtevima biznis korisnika.

Za poslovnu komunikaciju, nude neograničene minute i poruke u Srbiji, neograničeni roming u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, besplatne pozive ka m:tel mrežama u Austriji, CG i BiH, kao i minute za pozive ka 28 zemalja u Evropi i svetu. MTS nudi povoljnije cene poziva ka 50 zemalja Evrope, kao i besplatne roming minute i SMS poruke u Evropi.

Svi korisnici, postojeći i novi, koji aktiviraju do 30. septembra Biznis Libero tarifu 9, 19 ili 39, dobijaju 1 GB interneta u romingu mesečno, koji važi do 31. decembra 2019. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

11 h

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Podeli: