Moj kvadrat

Nedelja, 25.02.2024.

11:52

Najjeftiniji stan: Za 12.000 evra možete da živite kao u "Tesnoj koži"

Na internetu je osvanuo oglas za stan na Padinskoj skeli, a njegova cena je samo 12.000 evra.

Izvor: telegraf/Duca Jovanović

Najjeftiniji stan: Za 12.000 evra možete da živite kao u
Foto, ilustracija: Shutterstock/Marija Plamen

Zvuči povoljno, a sam naslov oglasa je ono što svako želi da čuje - uknjiženo, renovirano, useljivo odmah, piše Telegraf. Ipak, šta stvarno dobijate za taj novac?

Ipak, kao i u većini slučajeva, postoji jedna "caka" kod stana koji košta samo 12.000 evra. Pomenuti stan zapravo nije stan, već soba.

Soba u potkrovlju, gde imate dva prozora, laminat, vrata i - komšije sa kojima delite kupatilo.

"Uknjižena, odmah useljiva soba u održavanoj zgradi na dobroj lokaciji, blizu snabdevanja i prevoza, sa korišćenjem zajedničkog komfornog renoviranog kupatila sa još 3 sobe na spratu (postoji mogućnost kupovine dodatne pojedinačne sobe ili cele etaže po pristupačnoj ceni)", pisalo je u oglasu.

Znači, ako želite da idete ujutru do kupatila, i spremite se za posao, naoružajte se strpljenjem, ili pak iskeširajte dovoljno novca, da sebi priuštite ceo sprat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propalo je; Niko nije uz Mađarsku i Slovačku

Pokušaji Mađarske i Slovačke da uključe EU u njihov spor sa Ukrajinom su propali pošto je Evropska komisija (EK) obustavila zahtev te dve zemlje upućen Kijevu da odustane od sankcija koje je nedavno uveo ruskoj naftnoj kompaniji "Lukoil".

19:41

25.7.2024.

1 d

Podeli: