BBC

Četvrtak, 28.10.2021.

12:29

Mladi i Kovid-19: Kakvu budućnost očekuju mladi na Zapadnom Balkanu

Spremniji su za promene, a brine ih nedostatak poslova i uticaj pandemije na mentalno zdravlje.

Izvor: BBC

Default images

Iako smatraju da će pandemija imati negativne posledice na njihovu budućnost, mladi na Balkanu veruju da je ova kriza prilika za velike promene u društvu.

Mladi su spremniji za onlajn učenje i rad na daljinu, ali ih istovremeno brine uticaj nove normalnosti na mentalno zdravlje.

Mladi ljudi od 16 do 29 godina, koji žive u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji, Albaniji i Kosovu, podelili su stavove sa Britanskim savetom koji je istraživanje o uticaju Kovida-19 na mlade sproveo u januaru 2021. godine.

Pripremila: Jelena Maksimović Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Iz prodaje se povlači pašteta

Agencija za kontrolu hrane BiH potvrdila je danas da se iz prodaje povlači "Argeta kokošija pašteta" čiji rok trajanja ističe 10. septembra 2027. godine, zbog moguće nadutosti ambalaže.

17:01

22.10.2024.

1 d

Podeli: