Automobili

Subota, 23.08.2014.

14:33

Zamislite novi Quattroporte, ali FIAT 500

Od kako se pojavila verzija MINI-ja sa parom vrata za putnike na zadnjoj klupi, ima smisla da razmotrimo kako bi mogla da izgleda i praktičnija verzija FIAT-a 500. Naravno, ne upotrebljiva kao 500L.

Izvor: B92

Default images

FIAT 500 bi svakako imao koristi od još jednog para vrata i produženog međuosovinskog rastojanja, jer bi po prvi put u svojoj tržišnoj karijeri mogao da ponudi više od prevoza za dva putnika i par torbi sa namirnicama.

Iako FIAT 500L nudi sve to, i mnogo mnogo više, reč je o znatno većem vozilu koje spada u MPV klasu, ne nudi "cool" imidž poput FIATA 500 na koji smo se već odavno navikli.

Pogledajte viziju koju nam predstavlja AutoProjecoes. Iako osnovna fotografija koja je upotrebljena za ovaj render možda nije idealna (nije napravljena pod pravim uglom u odnosu na auto), predstavlja nam jasnu sliku toga kako bi produženi 500 mogao da izgleda, kada bi ga FIAT napravio bez bilo kakvih stilskih izmena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: