Automobili

Četvrtak, 13.09.2012.

09:35

Volvo V40 R-Design

Volvo će posetiocima auto-salona u Parizu predstaviti unapređenu verziju modela V40, sa detaljima koji će ovom automobilu dati posebnu, sportsku notu.

Izvor: B92

Default images

Zahvaljujući paketu R-Design, Volvo V40 ima agresivniji izgled koji se pre svega ogleda u novim specijalno dizajniranim 17 i 18 inčnim alu felnama, kao i u zadnjem difuzoru.

Kupcima je dostupno sedam boja eksterijera, uključujući i karakterističnu Rebel Blue nijansu na primerku prikazanom na fotografijama.
Unutrašnjost automobila opremljena je sportskim sedištima koja su presvučena visokokvalitetnim materijalim u kombinaciji kože i specijalnog Nubick tekstila, dok je kao opcija dostupna i potpuno kožna varijanta.

Volan, ručica menjača i ručne kočnice, kao i papučice nožnih komandi, takođe su posebno dizajnirane.
U ponudi su pogonski agregati koji se ugrađuju i u standardni V40, od 1.6 litarskog D2 dizel motora sa 115 ks, pa sve do najsnažijeg 2.5 litarskog T5 turbo-benzinca sa 254 ks.

Kupci mogu da biraju između standardne i Sport šasije.
Volvo očekuje da će R-Design verzija činiti 10 % od ukupne prodaje modela V40.

Cena će biti saopštena početkom oktobra, kada će se Volvo početi da prima narudžbine za ovaj automobil, dok će prvi primerci kupcima biti isporučeni u januaru 2013. godine.

Pogledajte galeriju fotografija modela Volvo V40 R-Design.

Pročitajte više o modelu Volvo V40.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

22 h

Podeli: