Automobili

Utorak, 29.03.2011.

07:27

Punto shop na Sajmu automobila

Povodom 49. Međunarodnog salona automobila, Delta Automoto pripremio je sajamsku ponudu za modele marke FIAT i otvorio je Punto Shop.

Izvor: B92

Default images

"Za modele Punto Classic i modele originalnog uvoznog FIAT programa, obezbeđeni su najpovoljniji uslovi kupovine i specijalni pokloni", kažu iz ove kompanije.

Sajamska ponuda modela Punto Classic obuhvata sajamsku cenu uz, kako kažu, "popuste do 1.900 evra, najbolje uslove finansiranja, produženu garanciju, najpovoljnije održavanje i specijalan poklon Pomoć na putu (CIAO FIAT)".

Pored toga, Delta Automoto je, za sve zainteresovane, na Beogradskom sajmu otvorio Punto Shop koji se nalazi na prolazu između Hala 1 i 4, i u kome se može obaviti kompletan proces kupovine - izvršiti provera kreditne sposobnosti, rezervisati vozilo, dobiti profaktura.

Kada je u pitanju uvozni FIAT putnički program, Delta Automoto je svim kupcima fizičkim licima, za vreme trajanja Sajma, obezbedio besplatan prvi redovan servis.

FIAT Punto Classic 1.2 60 KS Actual košta od 6.199 evra kroz program "staro za novo". Mimo tog programa cena ovog modela sa sajamskim popustom je 6.799 evra. Više o cenama za Punto Classic pogledajte ovde

Panda 1.2 Dynamic može se kupiti po ceni od 8.749 evra, Linea 1.4 Dynamic po ceni od 9.999 evra i Grande Punto 1.2 Actual SX 3P po ceni od 8.999 evra. Akcija traje do 8. aprila, ili do isteka zaliha.

Pratite naš Specijal o beogradskom sajmu automobila 2011

Više fotografija sa Sajma pogledajte u našoj Galeriji

Vozili smo FIAT Punto Classic 1,2 LPG

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

18 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

23 h

Podeli: