Automobili

Nedelja, 27.03.2011.

07:58

Infiniti zvanično u Srbiji

Prvim učešćem na 49. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, na tržište Srbije zvanično je stigla još jedna marka – Infiniti.

Izvor: B92

Default images

„Posebna mi je čast što možemo da objavimo da je u poslovnom portfelju Grand Motorsa još jedna – četvrta marka: Infiniti se od sada može kupiti i kod nas. Ovde stiže s namerom da i u Srbiji, kao i po Evropi i svetu, ponudi automobile sa vrhunskim atributima, a vlasnicima do sada neviđeni nivo usluge“, rekao je generalni direktor beogradskog Grand Motorsa, gospodin Stanko Radić.

„Infiniti označava još jednu prekretnicu u poslovanju naše kompanije, jer sa ovom markom na tržište Srbije stižu ne samo prefinjeni, snažni, u mnogo čemu neobični automobili, već i sasvim drugačiji pristup u poslovanju – od prodajnog salona, do servisnih usluga. U to će moći da se uvere svi koji budu posetili Infiniti Centar, čije svečano otvaranje najavljujemo za početak maja“, rekao je Radić.

Dakle, Beograd će uskoro dobiti Infiniti Centar, četrdesetdrugi u Evropi i postati još jedan grad na Infiniti mapi na kojoj su Pariz, Madrid, Barselona, Valensija, Milano, Atina, Antverpen, Varšava, Rim, Cirih, Roterdam, Sofija, Amsterdam, Prag, Padova, Hamburg, Zagreb...

Za prvo upoznavanje s potencijalnim kupcima, Infiniti je na 49. auto-salonu u Beogradu izložio četiri modela: Infiniti FX30d S Premium (maloprodajna cena u Srbiji sa PDV-om 69.900 evra u dinarskoj protivvrednosti; za FX familiju početna cena 59.900 evra), Infiniti EX30d GT Premium (maloprodajna cena 57.900 evra, početna za ovu familiju 46.900 evra), Infiniti M30d GT Premium (59.900 evra, početna za familiju 50.900 evra) i Infiniti G 37 GT Premium Convertible (59.900 evra, početna cena za kabrio 52.900, za G familiju – sedan varijantu, 41.900 evra).

Infiniti dolazi iz Japana. To je proizvodna linija limuzina, kabrioleta, coupé, SUV i crossover vozila visokih performansi.

Pratite naš Specijal o beogradskom sajmu automobila 2011

Više fotografija sa Sajma pogledajte u našoj Galeriji

Pročitajte više o Infiniti Etherea konceptu

Pročitajte više o modelu Infiniti M35 Hybrid 2012

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

22 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: