Niko nije kupio "običan" Rolls-Royce Cullinan

Prema podacima Bloomberga, Rolls-Royce nije do sad prodao nijedan primerak svog prvog SUV modela Cullinan u osnovnoj verziji.

Automobili

Izvor: B92

Nedelja, 13.01.2019.

17:15

Niko nije kupio

Bazični Cullinan kreće od 300.000 dolara, a ko ima toliko novca bez problema može da doda još nekoliko hiljada i prilagodi najveći RR samo svojim potrebama.

Kupci mogu da biraju posebne detalje poput pozlaćenih drvenih ornamenata, zaštitnog stakla između putničkog i vozačkog prostora, posebnih kožnih sedišta koja se pomeraju u zadnji deo vozila za posebno ultralukzusno iskustvo.

Bloomberg prenosi da personalizacija povećava cenu Cullinana za oko 40 odsto, a da je Rolls-Royce napravio pun pogodak s tim govori podatak da je zaposlio još 100 radnika u upravo u odeljenju za personalizaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: