Otvoren novi Mazdin salon u Nišu / FOTO

Mazdin ovlašćeni partner, Auto M.G. Commerce, otvorio novi prodajno-servisni centar u Nišu koji se prostire na skoro 1.000 kvadratnih metara. U ponudi je kompletna gama Mazda vozila, flota test automobila, kao i kupovina staro za novo.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 18.10.2017.

10:16

Otvoren novi Mazdin salon u Nišu / FOTO
Foto: SAT, Mazda

Novi objekat, koji je izgrađen isključivo za Mazdu i po poslednjim je svetskim standardima, prostire se na skoro 1.000 m2.

Salon novih automobila zauzima 450 m2 i u njemu će biti izložena kompletna gama Mazde. Servis je površine 350 m2 sa 4 radne pozicije, opremljen Mazdinim specijalnim alatima i dijagnostičkim uređajima.
Foto: SAT, Mazda
Posetioci će imati priliku da isprobaju glavne aktuelne modele Mazde, s obzirom da je kompanija obezbedila stalnu flotu test automobila

Osim toga, dok im je automobil na servisu, za vlasnike Mazda vozila pripremljen je udoban prostor i osveženje.
Foto: SAT, Mazda
Novost je Mazdin „aktivni prijem“ automobila na servis, odnosno posebno odvojen zatvoreni prostor u kom servisni savetnik i vlasnik automobila vrše pregled i primopredaju automobila na servis.

U istom prostoru biće izložena originalna dodatna oprema.
Foto: SAT, Mazda
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: