Automobili

Sreda, 06.01.2016.

12:40

Volvo: Razgovarajte sa svojim automobilom

Vlasnici modela švedske automobilske marke uskoro će moći da komuniciraju sa svojim četvorotočkašima putem "pametne narukvice".

Izvor: B92

Volvo: Razgovarajte sa svojim automobilom

Volvo i Microsoft uduržili su snage kako bi omogućili vozačima da izdaju komande svom automobilu i kada se ne nalaze u njemu.

Uz pomoć Microsoftovog uređaja Band 2 vlasnici Volvo automobila biće u mogućnosti da daljinskim putem pošalju informacije svom vozilu i pripreme ga za vožnju.

Vozač će jednostavnim glasovnim komandama saopštiti automobilu da otključa vrata, uključi grejanje, uključi farove, oglasi se sirenom, ali i da unese u navigacioni uređaj novo odredište.

Poruke se prenose pomoću pametne narukvice i Volvo on Call aplikacije: Ova funkcija biće dostupna vlasnicima novih Volvo modela u SAD, Ujedinjenom Kraljevstvu, Poljskoj, Rusiji, Kanadi, Kini, Švedskoj, Nemačkoj, Francuskoj, Italiji, Holandiji, Belgiji, Luksembrgu, Švajcarskoj, Austriji, Španiji, Portugalu, Norveškoj, Finskoj, Danskoj i Brazilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

22 h

Podeli: