Automobili

Subota, 25.03.2023.

14:42

"Vozio" 696 na sat: Stigla mu kazna – 6.597 evra

U Belgiji je jednom vozaču Opel Astre izmerena neverovatna brzina od 696 km/h.

Izvor: Izvor: fenix-magazin.de

Foto: yogenystocker/Shutterstock

Vozaču je za navodni prekršaj stigla novčana kazna u iznosu od 6.597 eura. Naravno, reč je o grešci, ali je obaveštenje o kazni zaista poslato i u prvi mah je šokiralo vozača.

On se žalio na kaznu, a policija je u međuvremenu rasvetlila slučaj i potvrdila da vozač neće platiti iznos koji mu piše na obaveštenju, piše fenix-magazin.de.

Ipak, vlasnik Astre jeste vozio prebrzo, ali samo 10 km/h više od ograničenja, odnosno kretao se brzinom od 60 umesto dozvoljenih 50 km/h.

Policija je u saopštenju objasnila i zbog čega je došlo do greške.

"Pogrešno je uneta šifra kod nadležnog tela", kažu u policiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

21 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: