Automobili

Utorak, 25.02.2014.

11:21

Kakve automobile voli Viktor Janukovič?

Dok je većina građana i novinara koji su obilazili napuštenu rezidenciju ukrajinskog predsednika Viktora Janukoviča bila impresionirana veštačkim jezerom i velikim jedrenjakom, terenom za golf ili mini zoološkim vrtom, ljubitelji automobila mogli su da uživaju u pravom muzeju old-tajmera, koji u najvećoj meri potiču iz period Sovjetskog Saveza.

Izvor: B92

Default images

U rezidenciji su izloženi brojni klasični automobili, od onih najmanjih, marke Zaporožac, poput modela ZAZ-965 baziranog na starom fijatu 600, pa do velikih sovjetskih limuzina.

Pogledajte deo ove kolekcije. Pored automobila, na snimku se vidi i nekoliko klasičnih motocikala:Dok su Ukrajinci šetali po posedu svog predsednika, u gradu Gostomelj u jednom skladištu otkrivena je još jedna, potpuno drugačija kolekcija.

Ovog puta reč je o savremenim automobilima, koji prema nezvaničnim inofrmacijama, pripadaju sinu ukrajinskog predsednika.

Kako navode mediji, u skladištu se nalazi dvanaest luksuznih automobila, čija vrednost se procenjuje na dva miliona dolara, a među njima se izdvajaju blindirani terenac Knight XV kanadske kompanije Conquest i Mercedes SLS AMG:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Aktuelno

Uhapšen je

Južnokorejsko tužilaštvo saopštilo je da je uhapšen osnivač tehnološkog giganta Kakao.

13:20

23.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

1 d

Podeli: