Automobili

Sreda, 09.10.2013.

13:55

Opis radnog mesta - test vozač Lamborghinija

Lamborghini je objavio novi video u kome ističe rad jednog od svojih ključnih ljudi iz senke - glavnog test vozača razvojnog i sportskog odeljenja kompanije.

Izvor: B92

Default images

Za razvoj svakog novog Lamborghinija uloga glavnog test vozača je veoma bitna. U ovom trenutku to je Đorđo Sana (Giorgio Sanna), čiji je doprinos italijanski proizvođač želeo da istakne u najnovijem videu:Osim što je uključen u razvojni proces novih modela, Sana je dao doprinos i sportskom programu Lamborghinija, a povremeno se takmičio i u Super Trofeo seriji.

Najnoviji model u čijem razvoju je ovaj test vozač učestvovao je Gallardo LP 570-4 Squadra Corse. Prema rečima Đorđa Sane, Squadra Corse je u vožnji sličan modelu Gallardo Super Trofeo, što ne čudi s obzirom da je zasnovan upravo na tom automobilu.

Lamborghini je i ranije imao običaj da u javnosti ističe značaj svojih test vozača. Tako je specijalna verzija modela Gallardo LP 550-2 nazvana u čast test vozača Valentina Balbonija (Valentino Balboni).

Pogledajte kako izgleda posao Saninog kolege iz Koenigsegga.

Pročitajte više o modelu Lamborghini LP 570-4 Squadra Corse.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zatreslo se jako: Zemljotres jačine 7,4 stepena

Zemljotres jačine 7,4 stepena po Rihterovoj skali pogodio je u četvrtak uveče sever Čilea, u blizini granice sa Argentinom, a za sada nema izveštaja o povređenima ili većoj šteti, objavio je Američki geološki zavod.

7:18

19.7.2024.

1 d

Podeli: