Automobili

Sreda, 09.10.2013.

13:55

Opis radnog mesta - test vozač Lamborghinija

Lamborghini je objavio novi video u kome ističe rad jednog od svojih ključnih ljudi iz senke - glavnog test vozača razvojnog i sportskog odeljenja kompanije.

Izvor: B92

Default images

Za razvoj svakog novog Lamborghinija uloga glavnog test vozača je veoma bitna. U ovom trenutku to je Đorđo Sana (Giorgio Sanna), čiji je doprinos italijanski proizvođač želeo da istakne u najnovijem videu:



Osim što je uključen u razvojni proces novih modela, Sana je dao doprinos i sportskom programu Lamborghinija, a povremeno se takmičio i u Super Trofeo seriji.

Najnoviji model u čijem razvoju je ovaj test vozač učestvovao je Gallardo LP 570-4 Squadra Corse. Prema rečima Đorđa Sane, Squadra Corse je u vožnji sličan modelu Gallardo Super Trofeo, što ne čudi s obzirom da je zasnovan upravo na tom automobilu.

Lamborghini je i ranije imao običaj da u javnosti ističe značaj svojih test vozača. Tako je specijalna verzija modela Gallardo LP 550-2 nazvana u čast test vozača Valentina Balbonija (Valentino Balboni).

Pogledajte kako izgleda posao Saninog kolege iz Koenigsegga.

Pročitajte više o modelu Lamborghini LP 570-4 Squadra Corse.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Region

Iz prodaje se povlači pašteta

Agencija za kontrolu hrane BiH potvrdila je danas da se iz prodaje povlači "Argeta kokošija pašteta" čiji rok trajanja ističe 10. septembra 2027. godine, zbog moguće nadutosti ambalaže.

17:01

22.10.2024.

1 d

Podeli: