Digao u vazduh Teslu – skupa mu zamena baterije VIDEO

Sudbina automobila je zapečaćena uz pomoć 30 kg dinamita kojim je obavijeno vozilo, dok se na vozačevom sedištu nalazila lutka lona Maska.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 22.12.2021.

09:20

Digao u vazduh Teslu – skupa mu zamena baterije VIDEO
Foto: Russ Heinl/Shutterstock

Finac Tomas Katainen u videu objašnjava da je njegov Tesla Model S iz 2013. nedavno doživeo niz problema, zbog čega je morao da ga odveze u servisni centar Tesle.

Četiri nedelje kasnije, nakon što je automobil pregledan, iz servisa su obavestili vlasnika da će mu biti potrebna nova baterija koja će ga koštati 20.000 evra. Katainen je odlučio da ne popravlja automobil i umesto toga je odlučio da bi bilo zabavno podignuti ga u vazduh eksplozivom.

Možda se nadao da će mu prihod od oglasa ostvaren iz videa pomoći da kupi novi automobil ili je samo bio toliko ljut da je odlučio da ga uništi.

Teslina sudbina je zapečaćena uz pomoć 30 kg dinamita kojim je obavio vozilo, dok je na vozačevo sedište postavio luktu koja predstavlja lona Maska.

Auto je parkirao ispod stenovite litice, a kamere visoke rezolucije i usporena kamera zabeležile su eksploziju koja je usledila.

Upotrebljenih 30 kg dinamita bilo je i više nego dovoljno za potpuno uništenje automobila, ne ostavljajući ništa osim razbijenih delova razbacanih po snegu.

Da li iza ovoga stoje zaista pravi ili izmišljeni servisni problemi, zasad nije poznato… Najzanimljiviji deo videa počinje nakon petogminuta:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: