Automobili

Četvrtak, 24.08.2023.

09:09

Isplati li se kupovina američkih i kineskih polovnjaka? VIDEO

Izmenom Zakona o bezbednost saobraćaja biće omogućen uvoz i registracija polovnih vozila iz SAD i Kine, koja su dosta jeftinija od polovnjaka iz EU.

Izvor:

Isplati li se kupovina američkih i kineskih polovnjaka? VIDEO
Foto: CatwalkPhotos/Shutterstock

Ipak, nije sve tako jednostavno, s obzirom da će ova vozila morati da prođu određene prepravke pre nego što budu mogla da se registruju i voze u Srbiji.

Da li se isplati kupiti neki od polovnih automobila iz SAD i Kine? Da li će automatski pasti cene evropskih polovnjaka? O svemu tome je za televiziju Prva govorio Petar Veličković sa sajta Polovni automobili.

Pogledajte prilog:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putin dao odobrenje: Počinje

Ruski predsednik Vladimir Putin danas je, uoči Dana metalurga, putem video veze dao odobrenje za početak puštanja u rad niza metalurških objekata u raznim regionima te zemlje.

19:38

15.7.2024.

1 d

Svet

Okrenuli leđa Rusima: Amerika odmah poslala vojsku

Jermenija i SAD započele su danas zajedničke vojne vežbe u Jermeniji, saopštilo je jermensko Ministarstvo odbrane, prenosi AFP, dodajući da je to još jedan pokazatelj zbližavanja Zapada i Jerevana, koji je zahladnio odnose sa Rusijom.

19:20

15.7.2024.

1 d

Podeli: