Petak, 23.04.2021.

09:32

Novi Pazar: Zbog pandemije nema nagrade

Savet za nagradu“Ahmed Vali“je odlučio da za 2020. godinu ona neće biti dodeljena. Zbog situacije sa pandemijom kovid-19 koja je u 2020. i delu 2021. godine uticala na naše živote, Kulturni centar Novi Pazar će ove godine pauzirati sa dodelom ovog priznanja.

Izvor: kcnovipazar.com

Novi Pazar: Zbog pandemije nema nagrade
Foto: ollirg/Shutterstock

Inače, Kulturni centar Novi Pazar je ustanovio nagradu “Ahmed Vali“ za ostvarenje u kulturi i umetnosti i nauke o kulturi i umetnosti, a dodeljuje se umetniku ili naučniku koji je postigao visoke rezultate na polju umetnosti, odnosno tumačenja umetnosti i daje se za rezultate u dugogodišnjem stvaranju, ali i za povod u prethodnoj godini, prenosi kcnovipazar.com.

O narednom dobitniku ove nagrade razmatraće se u januaru 2022. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Otvorena još jedna zona u Beogradu – evo i gde

U okviru manifestacije od posebnog značaja za Grad Beograd "Beogradski dani porodice" danas je otvorena još jedna zona na Donjem Kalemegdanu, na kojoj se održava međunarodni festival "Fiš fest", saopštili su organizatori manifestacije.

19:58

11.5.2024.

1 d

Podeli: