Raspisan tender za rekonstrukciju i dogradnju objekata Opšte bolnice u Novom Pazaru

Grad Novi Pazar raspisao je tender za izgradnju, dogradnju, rekonstrukciju i adaptaciju objekata Opšte bolnice i Doma zdravlja procenjene vrednosti 5,1 milijardu dinara.

Izvor: B92

Četvrtak, 14.07.2022.

14:10

Raspisan tender za rekonstrukciju i dogradnju objekata Opšte bolnice u Novom Pazaru
Foto: Shutterstock/costas anton dumitrescu

Tenderom je predvidjena izgradnja novog objekta odeljenja psihijatrije, kotlarnice i trafo stanice, kao i dogradnja i rekonstrukcija internog odeljenja, hirurgije i zgrade Doma zdravlja i kompletna zamena zastarelih instalacija.

Odeljenje psihijatrije imaće 1.937 metara kvadratnih, objekat će biti na dva sprata i nalaziće se u blizini sadašnjeg grudnog odeljenja. Vršilac dužnosti direktora Opšte bolnice Meho Mahmutović nedavno je izjavio za RTV Novi Pazar "da su ovo najveća ulaganja do sada u zdravstvo u Novom Pazaru".

Tender je otvoren do 18. avgusta, a ukoliko na njemu bude izabran izvodjač radova, očekuje se da do kraja septembra bude potpisan ugovor, piše Radio sto plus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: