Petak, 04.06.2021.

12:24

Svis obnavlja liniju od Ciriha do Niša

Švajcarska aviokompanija SVIS donela je odluku da ponovo uspostavi redovnu liniju između Ciriha i Niša već početkom jula.

Izvor: Tanjug

Svis obnavlja liniju od Ciriha do Niša
Foto: AGCuesta/Shutterstock

Linija će ponovo biti uspostavljena od 5. jula sa dva leta nedeljno, ponedeljkom i petkom, navodi se u saopštenju te švajcarske kompanije koje prenosi specijalizovani sajt Aviatica.

Na toj liniji leteće avioni Airbus A220-100 sa 125 i A220-300 sa 145 putničkih mesta.

Iz kompanije Svis poručuju da će nova-stara linija ponovo povezati Niš sa celim svetom i otvoriće putnicima iz Niša i Južne Srbije veze sa mnogim drugim linijama Svis-a preko ciriškog aerodroma.

Na odluku da se linija ponovo uspostavi uticalo je i poboljšanje situacije sa pandemijom koronavirusa, sve veći procenat vakcinisanih u obe zemlje kao i popuštanje restriktivnih mera za putovanja između Srbije i Švajcarske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Otvorena još jedna zona u Beogradu – evo i gde

U okviru manifestacije od posebnog značaja za Grad Beograd "Beogradski dani porodice" danas je otvorena još jedna zona na Donjem Kalemegdanu, na kojoj se održava međunarodni festival "Fiš fest", saopštili su organizatori manifestacije.

19:58

11.5.2024.

1 d

Podeli: