Kruševac - Sport - B92 Lokal

Streličarski kurs od ponedeljka u Kruševcu: Kome je namenjen?

Streličarski klub "Carska strela" u saradnji sa Kancelarijom za mlade Odeljenja za društvene delatnosti Grada Kruševca organizuje dvonedeljni kurs streličarstva.

Izvor: B92.net Kruševac
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kurs je namenjen mladima, a počeće sa realizacijom u ponedeljak, 19. jula u 12 časova. Biće realizovan na Bagdali i trajaće dve nedelje.

Kurs streličarstva se organizuje sa ciljem da mladi imaju priliku da kvalitetno provedu svoje slobodno vreme tokom letnjeg perioda boravkom u prirodi i bavljenjem sportom, saopšteno je iz Grada Kruševca.

Tradicionalno, projekat "Mladi u pokretu" se realizuje u formi kampa, u selu Lovci, ali zbog aktuelne situacije izazvane pandemijom koronavirusa, projekat se sprovodi u drugačijoj formi.

Projekat "Mladi u pokretu" se sprovodi četvrti put, u saradnji sa Kancelarijom za mlade Odeljenja za društvene delatnosti Grada Kruševca i odlikuje ga veliko interesovanje mladih Kruševljana, navodi se u saopštenju.

Streličarski letnji kamp ''Mladi u pokretu 4'' finansira Grad Kruševac kroz Konkurs za implementaciju Lokalnog akcionog plana za mlade Grada Kruševca za 2021. godinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.