U toku rekonstrukcija otvorenih bazena Sportskog centra Kruševac

Rekonstrukcija otvorenih bazena Sportskog centra Kruševac počela je pre mesec dana, a rekonstruiše se olimpijski bazen površine oko 1500 kvadrata, konusni koji je oko 350 kvadrata i dečiji bazen površine oko 30 kvadrata.

Izvor: B92

Sreda, 26.04.2023.

10:06

U toku rekonstrukcija otvorenih bazena Sportskog centra Kruševac
Foto: Shutterstock/r.classen

"Prvi put posle izgradnje otvorenih bazena 1986. godine, radi se kompletna rekonstrukcija školjki otvorenih bazena", ističe direktor Predrag Milenković.

Vrednost radova na rekonstrukciji olimpijskog bazena je 36 miliona dinara sa PDV-om, a sredstva su iz budžeta grada Kruševca, dok je vrednost ostalih radova 22 miliona dinara.

Sredstva su obezbeđena preko Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Do sada je bilo parcijalnih radova na otvorenim bazenima, a najveća investicija bila je rekonstrukcija platoa oko bazena.

Osim ove obimne investicije ukupne vrednosti 58 miliona dinara, na otvorenim bazenima ove godine neće biti drugih radova, ali se proširenje i novi atraktivni sadržaji planiraju za naredne godine.

Inače, kruševački otvoreni bazeni su tokom leta izuzetno dobro posećeni, dnevni protok je 1500 do 1700 ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Ekonomija

Oni najviše zarađuju u Nišu

Prema najnovijim podacima Republičkog zavoda za statistiku prosečna neto zarada stanovnika Niša iznosila je u februaru ove godine 90.438 dinara, što je za 3.687 dinara manje od republičkog proseka.

12:11

28.4.2024.

1 d

Podeli: