Četvrtak, 25.05.2023.

09:08

U Kragujevcu otvoren SOS broj za studente

U Svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Kragujevcu, u prisustvu predstavnika Rektorskog kolegijuma, profesora Osnovnih akademskih studija Psihologija i predstavnika Doma zdravlja Kragujeva potpisan je Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji između Univerziteta u Kragujevcu i Doma zdravlja Kragujevac.

Izvor: Glas Šumadije

U Kragujevcu otvoren SOS broj za studente
Foto: Shutterstock/Indiagramin

U okviru ugovorene saradnje, zarad psihološke podrške studentima Univerziteta u Kragujevcu Dom zdravlja Kragujevac obezbeđen je poseban SOS broj, a uslugu podrške pružaće u okviru stručne prakse studenti osnovnih i master akademskih studija na studijskom programu Psihologija, navodi list Glas Šumadije.

SOS telefon za psihološku pomoć i podršku studentima biće dostupan ponedeljkom, sredom i petkom od 17 do 19 časova, a poziv na broj 0800 007 005 je potpuno besplatan.

Pored posebne telefonske linije, Dom zdravlja Kragujevac obezbediće i prostorne uslove za pružanje navedene usluge psihološke i mentorske podrške studentima Univerziteta u Kragujevcu kao i besplatne periodične sistematske preglede za studente Univerziteta u Kragujevcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: