Za hotel "Jagodina" nije bilo zainteresovanih kupaca

Hotel "Jagodina", ni danas, u drugom javnom nadmetanju, nije prodat, nadmetanje nije ni održano jer nije bilo zainteresovanih kupaca, izjavio je Tanjugu, ovlašćeno lice, poverenik Miodrag Ćosić.

Izvor: B92

Sreda, 19.05.2021.

12:41

Za hotel
Foto: Adam Radosavljevic/Shutterstock

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika, oglasila je drugu prodaju, metodom javnog nadmetanja, hotel "Jagodinu" iz sastava preduzeća "Palas" Jagodina u stečaju, 18. aprila.

Početna cena je bila 150.000.000 dinara.

Na javnom nadmetanju bili su i zemljište, oprema, inventar i zalihe namenjeni za pružanje usluga u ugostiteljskoj i hotelijerskoj delatnosti.

Reč je o hotelu, u cntru grada, u kome je rezidenciju imao Josip Broz Tito a arhitekta Miloš Konstatinović iz Beograda, dobio nagradu za najbolje arhitektonsko rešenje u Srbiji 1979. godine.

Hotel ima 156 soba, a sobe, Titova rezidencija i apartmani, su na braon, zelenom, belom, ljubičastom i plavom spratu, ima kongresnu dvoranu, banket sale, pivnicu, zatvoreni bazen, kuglanu, disko klub, saune, solarijum, poslastičarnicu...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: