Preduzimaju se pojačane bezbednosne mere: Preko 1.000 stranaca stiglo u Čačak

Policijska uprava Čačak redovno vrši kontrole kretanja i boravka stranaca, stalno nastanjenih, stranaca na odobrenom privremenom boravku i stranaca u tranzitu, saopšteno je iz čačanske policije.

Izvor: Morava info

Nedelja, 18.02.2024.

09:44

Preduzimaju se pojačane bezbednosne mere: Preko 1.000 stranaca stiglo u Čačak
Ilustracija/Foto: CameraRAW/Shutterstock

Imajući u vidu aktuelnu bezbednosnu situaciju u vezi sa kretanjem migranata, policijski službenici Policijske uprave Čačak, kako se navodi, preduzimaju pojačane bezbednosne mere, prenosi Morava info.

U januaru 2024. godine privremeni boravak prijavilo je 1.030 stranih državljana, što je za oko 19 odsto više nego prošle godine u istom periodu.

"Pripadnici Policijske uprave u Čačku će i u narednom periodu raditi posvećeno i profesionalno, kako bi održali stabilno stanje bezbednosti i očuvali ličnu i imovinsku sigurnost svih građana", kaže se u saopštenju.

U januaru 2024. godine u Policijskoj upravi u Čačku izdato je 1.907 ličnih karata, 703 putne isprave, 1.842 saobraćajne dozvole i 1.112 vozačkih dozvola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Beograd na vodi se znatno širi MAPA

Vlada Srbije donela je odluku o izradi izmena i dopuna Prostornog plana područja posebne namene uređenja dela priobalja grada Beograda za područje priobalja reke Save za projekat Beograd na vodi.

14:39

11.4.2024.

1 d

Podeli: