Nedelja, 26.11.2023.

14:23

Beograđani, pripremite zalihe: Ovi delovi grada ostaju bez vode

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, u ponedeljak 27. novembra od 8.30 do 18 sati, bez vode će ostati potrošači.

Izvor: B92.net

Beograđani, pripremite zalihe: Ovi delovi grada ostaju bez vode
Ilustracija/Foto: nikkytok/Shutterstock

Bez vode ostaju u Zahumskoj ulici (od Jovana Ćirilova do Đuke Dinića) i Đuke Dinića (od Bulevara kralja Aleksandra do Vojvode Bogdana), saopštavaju iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Istoga dana, na opštini Zvezdara, od 8 do 20 sati, bez vode će ostati i potrošači u Hoze Martia, Pabla Nerude, Salvadora Aljendea (od Marijane Gregoran do Hoze Martia), Marijane Gregoran (od Husinskih rudara do Mirijevskog bulevara).

U utorak, 28. novembra zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Palilula od 8 do 18 sati, bez vode će ostati potrošači u Grge Andrijanovića 5, 6, 7 i okolnim ulicama (blok Grge Andrijanovića), dok će na opštini Zemun, istoga dana od 9 do 18 sati, bez vode ostati potrošači u Glavnoj (od broja 22 do broja 48), Zmaj Jovinoj, Lagumskoj, Fruškogorskoj, Dositejevoj, i Karamatinoj.

Zbog radova "EPS Distribucija" Beograd i prekida u snabdevanju električnom energijom više objekata beogradskog vodovodnog sistema na opštinama Barajevo i Čukarica, u utorak 28. novembra u vremenu od 9 do 18 sati, bez vode će ostati potrošači u naseljima Nenadovac, Glumčevo brdo, Stara Lipovica, Karaula, Draženovac, Plandište, Guncati, Stražarija, Srednji kraj, Ravni gaj, Meljak i Ulica Prvog maja u Velikoj Moštanici.

Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije izvodiće radove na redovnom ispiranju vodovodne mreže na opštinama Novi Beograd, Zemun i Surčin, od ponedeljka 27. novembra do subote 2. decembra. Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 22 do 6 sati osetiće sledeći potrošači:

27/28.11.2023. godine – Blokovi 44, 45 i naselje Dr Ivana Ribara,
28/29.11.2023. godine – Blokovi 61, 62, 63 i delovi Bloka 64,
29/30.11.2023. godine – naselja Surčin, Dobanovci, Ugrinovci i Grmovac,
30.11/01.12.2023. godine – naselje Bežanijska kosa, mesna zajednica 3 i potez od naselja Surčin do raskrsnice za Bečmen i Jakovo i od raskrsnice na potezu Bečmen – Petrovčić, i naselja Grmovac i Ledine,
01/02.12.2023. godine – raskrsnica naselja Jakovo – Boljevci i Progar.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Mole se potrošači da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Ekipe Beogradskog vodovoda će se truditi da radove obave u što kraćem roku. Planirani radovi na ispiranju vodovodne mreže obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude provereno dobrog kvaliteta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: