Opljačkan tržni centar na Novom Beogradu: Ukradeno više hiljada evra VIDEO

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su S. D. (45) i D. Dž. (46) zbog osnova sumnje da su u ponedeljak, 29. maja, opljačkali kineski tržni centar na Novom Beogradu, sa još jednom osobom za kojom policija još uvek traga, a sada se pojavio snimak ove pljačke.

Izvor: Kurir

Petak, 02.06.2023.

13:00

Opljačkan tržni centar na Novom Beogradu: Ukradeno više hiljada evra VIDEO
Ilustracija/Foto: AstroStar/Shutterstock

Osumnjičeni razbojnici napustili su tržni centar sa ukradenih 23.500 evra i 40.000 dinara, prenosi Kurir.

Dramatičnu pljačku zabeležile su kamere video-nadzora, kojima je objekat osiguran. Na snimku se jasno vidi akcija razbojnika do najstnijih detalja.

Naime, oni su u ponedeljak u 23.40 časova upali u kineski trži centar i napali radnika obezbeđenja, prilikom čega su mu prvo sprejom poprskali oči, a potom mu zadali nekoliko udaraca u glavu i telo. Kada su ga oborili na pod, vezali su mu ruke i noge kanapom i selotejp trakom.

Nakon što su onesposobili obezbeđenje kao prvu pretnju iz lokala su izneli sef sa 23.000 evra i 40.000 dinara.

S.D. i D.Dž. uhvaćeni su sa većim delom ukradenog novca. Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu na saslušanje. Za trećim saučesnikom se i dalje traga.

Na snimku se vidi akcija razbojnika od trenutka kada upadaju u tržni centar i sa leđa napadaju radnika, dok mu jedan prska sprej u oči, drugi ga hvata oko vrata i prisiljava ga da legne na pod.

Tokom samog napada, pištoljem su pretili radniku ne bi li ga dodatno uplašili.

U toku napada, primećuje se konverzacija sa još jednim počiniocem, kada obojica napadača podižu pogled iza kamera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: