Utorak, 21.11.2023.

17:31

Traži se više od 1.000 radnika: Počinje Sajam zapošljavanja u Beogradu

Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) organizovaće Sajam zapošljavanja na Novom Beogradu u četvrtak, 23. novembra, objavila je NSZ i navela da je dolazak na sajam najavilo 36 poslodavaca koji traže 1.195 radnika.

Izvor: Tanjug

Traži se više od 1.000 radnika: Počinje Sajam zapošljavanja u Beogradu
Ilustracija/Foto: DC Studio/Shutterstock

Reč je o radnicima različitim obrazovnih profila i nivoa obrazovanja, pa će posla biti za prodavce, kasire, operatere u proizvodnji, dostavljače poštare, vozače, agente osiguranja i korisničke podrške.

Biće traženi i magacioneri, komercijalisti, službenici obezbeđenja, inženjeri mašinske i elektrotehničke struke, gerontodomaćice, medicinske sestre i tehničari, operateri u kol centrima, higijeničari.

Na štandu Nacionalne službe zainteresovani će moći da se informišu o aktuelnim javnim pozivima i konkursima, programima i merama NSZ za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti na raspolaganju i pomoć u pisanju radne biografije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: