Ponedeljak, 11.12.2023.

19:09

Beogradski buvljak na novoj adresi VIDEO

Zahvaljujući državi i gradu Beogradu, čuveni "buvljak" koji je decenijama bio na Novom Beogradu, od ove srede će se nalaziti na Miljakovcu. Otvoreni tržni centar izgledaće sasvim drugačije.

Izvor: B92.net, TV Prva

Beogradski buvljak na novoj adresi VIDEO
Foto: PrintScreen/ TV Prva Video

Radovi se privode kraju tako da sve je spremno za svečano otvaranje koje nas uskoro očekuje. Pijačna oprema biće potpuno modernizovana, a i sama pijaca izgledaće drugačije, biće natkrivena i osvetljena tako da će zakupci moći da rade u svim vremenskim uslovima kao i u popodnevnim časovima.

Novi "Beogradski buvljak" biće nezaobilazno mesto za sve one koji traže izuzetnu ponudu, gde će moći da se pronađe moderna garderoba, najfiniji tekstil, nameštaj i tehnika.

Na novom "Buvljaku" na Miljakovcu biće 230 novih tezgi, 60 lokala i više od 230 boksova. Za ljude koji dolaze da kupuju biće mnogo kvalitetniji uslovi kao i za zakupce, a cena zakupa se neće menjati.

Nov, moderan i komforan ambijent imaće 130 parking mesta, a iz svih delova grada moći će brzo i lako da se stigne jer do ove lokacije vodi 9 autobuskih linija plus linija Beovoza, čija se stanica nalazi na 150 metara odavde.

Pijačni plato sa boksovima i natkrivenim tezgama imaće oko 4.000 kvadrata, a vrednost nove uređene buvlje pijace je više od 900 miliona dinara.

Svečano otvaranje zakazano je za 13. decembar, u 17 časova. Svi građani mogu da dođu i uživaju u dobroj ponudi, muzici, hrani i atmosferi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: