Krava pretukla devojku koja je pevala pesmu "My Humps" / FOTO

Dvadesetpetogodišnja studentkinja Melisa Mevil iz Engleske naljutila je na svom putovanju po Indiji jednu kravu pesmom "My Humps" grupe Black Eyed Peas.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.02.2018.

10:15

Krava pretukla devojku koja je pevala pesmu
Foto: Thinkstock

Melisa se vraćala u svoj hotel u Džaslameru u Radžastanu, kada je primetila prilično veliku kravu na ulici.

Zadivljena veličinom životinje, počela je šaljivim tonom da peva pesmu "My Humps".

PROČITAJTE JOŠ: Buntovna krava probila ogradu na putu za klanicu, slomila ruku radniku i otplivala u slobodu

Kravi se, međutim, to nije nimalo svidelo. Štaviše, bila je toliko uznemirena da se ustremila rogovima na Melisu i napala je.

Studentkinja je zadobila povrede lica, ramena i kolena, prenosi Dejli mejl. "Udarac je bio toliko snažan da sam odletela nekoliko metara u vazduh, pre nego što sam sletela na zemlju i povredila kolena. Lice i ramena bili su mi rasečeni", rekla je.

PROČITAJTE JOŠ: Kengur pretukao tinejdžera koji je pokušao da ga ubije

"Pretpostavljam da je bila vrlo neraspoložena, na meni je bio toliko krvi... Ipak, bilo je to vrlo zabavno iskustvo. U bolovima sam, i nervira me to, ali je svakako bilo smešno", dodala je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: