Ljubimac na B92.net

Pravila ponašanja u psećim parkovima

Pseći parkovi su idealno mesto za vaše četvoronožne prijatelje, ali pravila ponašanja se moraju poštovati, kako u parku tako i na ulici.

Index.hr
Pošaljite komentar
 1. pre ces u parku dobiti kamen u glavu ili se ubosti na neku iglu ili flasu nego sto ce te neki pas iz cista mira ujesti....
   (lala, 4. novembar 2017 23:55)

  # Link komentara

 2. Kada ce komunalna krenuti da kaznjava vlasnike pasa koji ne kupe izmet za svojim psom? Fotografija, kazna na licu mesta, kada desetoro kaznite ostalima nece padati na pamet da ostavljaju djubre iza sebe.
  (izbori nam stizu, izbori nam stizu, 4. novembar 2017 22:11)

  # Link komentara

 3. Po zakonu:
  - Korpa obavezna samo za opasne pse.
  - Pas se može puštati sa povodnika, samo noću. (Ovo ne važi za opasne pse)
  - Izmet psa morate pokupiti.

  Ja ovo poštujem, a brnjice bih stavio svima koji mi je pomenu kad prođem ulicom.
  (Kučkar, 4. novembar 2017 17:25)

  # Link komentara

 4. Korpe za njuške nisu obavezne, ali se slažem da dosta vlasnika ne čisti za svojim psom. Zbog takvih smo svi mi vlasnici pasa na lošem glasu, pa nas takvo ponašanje mnogo više nervira nego ljude koji nemaju pse. Treba uvesti drakonske kazne i imati dovoljan broj ljudi na terenu da ih sprovode tj kažnjavaju neodgovorne.
  (Iduna, 4. novembar 2017 16:31)

  # Link komentara

 5. Kao vlasnik psa, drao bi po usima ove sto ne skupe izmet za svojim ljubimcima. Uvesti akciju sa 1000 komulaca i deri stoku nevaspitanu, pogotovo po centru grada!!
  (Amerikano, 4. novembar 2017 14:07)

  # Link komentara

 6. @nikola potpuno se slazem. Ponekad pomislim da sam samo ja budala sto cistim za svojim psom
   (komsija, 4. novembar 2017 12:18)

  # Link komentara

 7. Ja u jednom parku (normalnom parku, ne za pse) video i gazdu i psa kako vrse nuzdu, do duse gazda je za razliku od psa vrsio malu nuzdu ako je to za utehu.
  (Penzioner, 4. novembar 2017 10:42)

  # Link komentara

 8. A šta ćemo kad u parkovima koji su predvidjeni za decu i ljude kuckari iz okolnih zgrada iste koriste za jutarnju i vecernju nuždu, i skoro niko ne kupi njihov izmet.A o korpama za njuske da ne pričam. Nesto ne vidim komunalnu policiju da ih kažnjava kao npr. onog nesretnog lubenicara.
   (nikola, 4. novembar 2017 09:29)

  # Link komentara