Kultura

Sreda, 22.11.2023.

12:17

Bijonse dolazi u Beograd?

Srpska prestonica postaje epicentar magičnog spoja rokenrola i popa.

Izvor: B92

Bijonse dolazi u Beograd?
Foto: EPA/DAVID MAXWELL

Prema glasinama koje ovih dana kruže beogradskom muzičkom scenom, najveća svetska pop ikona Bijonse nastupiće uskoro u Beogradu, i to ni manje ni više nego na koncertu Brajana Adamsa, koji je zakazan u Štark areni za 12. decembar!

Ova nezvanična informacija obradovala je mnogobrojne fanove i dodatno podgrejala uzbuđenje u gradu, koji već zauzima značajno mesto na mapi velikih izvođača – nakon najave čak dva spektakularna koncerta Ramštajna i nastupa Eda Širana, ne bi iznenadilo da se srpska prestonica priprema za još jedan muzički spektakl.

Adams, poznat po neverovatnoj energiji na koncertima, sam po sebi je garant za nezaboravno iskustvo, a ako bi se za ove za sada nezvanične informacije ispostavilo da su tačne, koncert bi, bez dileme, bio jedan od najvećih događaja decenije! Ograničena količina ulaznica još uvek je dostupna na sajtu efinity.rs i eFinity aplikaciji, kao i na blagajni Štark arene i TC Rajićeva (I sprat).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: