Kultura

Subota, 23.09.2023.

19:08

Objavljena najava za Squid Game: Sledi najveća novčana nagrada u istoriji rijaliti programa VIDEO

Imate li ono što je potrebno da preživite najrizičniju takmičarsku seriju? Nekolicina učesnika gura svoje veštine do krajnjih granica u prvom službenom tizeru za “Squid Game: The Challenge”.

Izvor: klix.ba

Objavljena najava za Squid Game: Sledi najveća novčana nagrada u istoriji rijaliti programa VIDEO
Foto: Profimedia

Takmičari će se boriti za paušalnu nagradu od 4,56 miliona dolara. Najava obećava dosta žestoku konkurenciju i ukazuje na originalnu seriju dok 456 izazivača ulazi na teren, a samo jedan izlazi kao pobednik.

Od legendarnih crvenih odela, čuvara s crno-belim maskama, do kontrolne stanice, svaki deo igre “Squid Game: The Challenge” je planiran i dizajniran da prenese publiku i igrače u svet Netflixove hit serije.

Na početku se vidi kako takmičari prolaze kroz poznati set, dok jedan od čuvara otkriva da je pozamašna nagrada najveća u istoriji rijalitija.

Rijaliti sledi nakon velikog uspeha južnokorejske serije “Squid Game” koja je objavljena u septembru 2021. i sedmicama se nije skidala sa trendinga Netflixa širom sveta. Radnja u rijalitiju je ista, samo je ovaj put igra stvarna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: