Organizatori Exita odlučili šta da radite sa kartama kupljenim za ovu godinu

Organizatori Exit festivala izdali su saopštenje u kom obaveštavaju javnost o trenutnim odlukama i razmatranjima.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

U saopštenju su naveli da se Exit festival neće održati u predviđenim datumima u julu u svom uobičajenom četvorodnevnom formatu od 55.000 posetilaca dnevno na preko 40 bina i zona širom Petrovaradinske tvrđave.

"Međutim, drastično poboljšanje zdravstvene situacije u Srbiji i regionu Balkana, navelo je krizni štab i Vladu Srbije da nam preporuči da ne otkazujemo festival, već da ga u određenom obliku ipak organizujemo ovog avgusta. Za sada su jedine informacije koje imamo one iz medija, tako da će biti potrebno neko vreme pre nego što izađemo pred vas sa jasnim formatom i programom", navode u saopštenju.

"Ono što sigurno znamo je da jako vredno radimo na svim mogućim opcijama, kako za festival u 2020, tako i u 2021. godini, te možete očekivati neka zaista sjajna iznenađenja. Sve vreme smo u kontaktu sa izvođačima koje smo objavili početkom godine, ali i sa mnogo više onih koje je tek trebalo da objavimo. Svi oni i dalje žele da dođu i nastupaju za vas", tvrde iz Exit festivala.

Navode da svi postojeći kupci ulaznica mogu da biraju da li žele da ih iskoriste za 2020. ili 2021. godinu, a da oni koji budu želeli refundaciju moći će da to urade u skladu sa uslovima koje naša država propiše za sve događaje odložene zbog pandemije.

"Na kraju dana, između širenja panike i optimizma, uvek ćemo izabrati ovo drugo. Da nije tako, ne bi Exita ni bilo pre 20 godina. I zato smo presrećni što virus konačno nestaje iz naših života i što ponovo postoji velika mogućnost da budemo zajedno, u možda i najboljem letu do sada, kako bismo celom svetu poslali poruku da je snaga života, jedinstva, ljubavi i slobode, koja nas sve spaja i ujedinjuje, evo već 20 godina, nezaustavljiva", poručuju organizatori festivala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 47 idi na stranu