Nova serija Prve televizije "Igra sudbine" obara rekorde gledanosti u svom terminu emitovanja

Prema zvaničnim rezultatima agencije za istraživanje i merenje TV gledanosti agencije Nielsen Audience Measurement, nova serija Prve televizije "Igra sudbine" bila je ubedljivo najgledaniji program u svom terminu emitovanja sa 24 odsto udela među publikom do 50 godina starosti. Seriju je pratilo više od million gledalaca, a daleko iza toga su se našli programski sadržaji konkurentskih televizija.

Izvor: prva.rs
Podeli

Publika je od samog početka zavolela seriju “Igra sudbine”, koja iz dana u dan ima sve veći broj fanova. Takođe, Prva televizija bila je i juče najgledanija televizija u Srbiji u udarnom terminu gledanosti u datoj ciljnoj grupi.

Osim "Igre sudbine", na listi dvadeset najgledanijih programskih sadržaja našle su se i emisije “Exluziv”, Vesti Prve u 18h, serije “Na granici” i “Urgentni centar”, kao ifilmski program.

Foto: Promo
Foto: Promo

Medijska grupa Kopernikus Corporation ponovo je bila najgledanija na nivou celog dana među publikom do 50 godina prema datim rezultatima merenja.

Foto: Promo
Foto: Promo

Hvala vam na ukazanom poverenju, nastavite da pratite naš program. Ne propustite novu domaću, humorističku seriju “Tate”, koja je na programu Prve televizije od ponedeljka 27. januara u 20 časova. Zanimljiva priča o četvorici očeva i njihovim dogodovštinama nasmejaće vas do suza.

strana 1 od 20 idi na stranu